Wat ga je doen

Kom werken in een team van ervaren RPA-specialisten als RPA ontwikkelaar. Als ontwikkelaar krijg je de kans om voor uiteenlopende opdrachtgevers robots te bouwen. Dit kunnen robots zijn die in de zorg patiëntdata in EPD’s verwerken, robots die mailboxen bemannen of robots die kwetsbaarhedenscans uitvoeren. Het zijn vaak herhalende taken die veel tijd kosten en medewerkers van hun echte werk afhouden.

 

Hiervoor gebruiken we RPA, wat wel ‘low-code’ wordt genoemd, maar alsnog veel kennis van ontwikkelen vereist. Je zult dus (betrokken zijn bij) bedenken, ontwerpen, ontwikkelen testen en uitrollen van robots. Waarbij we betrouwbare en robuuste robots bouwen, die ook nog eens kunnen omgaan met gevoelige data, aan diverse eisen voldoen en vooral de klant erg blij maken.

 

Ook zul je bestaande robots monitoren en supporten, het werk van collega’s of klanten reviewen, documentatie schrijven en collega’s of klanten begeleiden of zelfs trainen. Je werkt vaak op het kantoor in Utrecht, maar bezoekt ook klanten. De frequentie daarvan kan verschillen en is ook een kwestie van je eigen voorkeur.

 

Er is veel ruimte voor eigen inbreng en om mee te denken met je collega’s en klanten. Het werkveld verandert constant en onze klanten komen uit allerlei sectoren. We vertrouwen op jouw ervaring en ideeën. Ook zijn we niet bang voor de (r)evolutie van RPA met machine learning, text analytics en AI toepassingen, om steeds betere bots te bouwen.

 

Wat heb je nodig en wat moet je kunnen

  • Aantoonbare ervaring met VB / .Net

        en/of
        Ervaring met ontwikkelen van RPA oplossingen (zoals Blue Prism / Ui Path / Automation Anywhere)​

  • Je kunt uiteraard nauwkeurig werken

  • Je denkt graag mee

  • Je kunt goed Nederlands en Engels spreken en schrijven

  • Je bent niet voor één gat te vangen en zet je analytische skills in bij iedere uitdaging

 

Waar kom je te  werken

Flow Robotics is een start-up met grote ambities en snelle groei. We zijn gevestigd in Utrecht en hebben klanten in en buiten Nederland. Je krijgt circa 8 erg leuke en verschillende medewerkers.

 

Flow Robotics is trainingspartner van UiPath in de Benelux. Onze klanten en opdrachten zijn zeer divers, van transport en logistiek, tot zorg, banken, casino’s, bouwers van industriële pompen en gele treinen. In ons kantoor in Dotslash Utrecht is het goed toeven en het is nog goed bereikbaar ook.
 

Vacature RPA ontwikkelaar (VB / .Net)